Let ako vystrihnutý z béčkového hororu: Muž pohrýzol pasažiera a zomrel, žene našli drogy

NETKY.SK • 19 Október 2015, 14:38 • 2 min
Let ako vystrihnutý z béčkového hororu: Muž pohrýzol pasažiera a zomrel, žene našli drogy

DUBLIN – Pasažieri lietadla spoločnosti Aer Lingus zažili let ako vystrihnutý z amerického filmu.

slovakia

left justify in out

Na ceste z portugalského Lisabonu do írskeho Dublinu pasažier z Brazílie (24) „dostal amok“, správal sa veľmi agresívne a pohrýzol jedného z pasažierov. Ihneď ho zadržala posádka, omdlel a zomrel na palube lietadla.

 

Cestujúci uviedli, že Brazílčan počas letu pohrýzol svojho suseda, pričom letová posádka sa ho následne snažila spútať, upadol však do bezvedomia. Lekárovi ani zdravotnej sestre, ktorí sa nachádzali na palube lietadla, sa už muža oživiť nepodarilo.

 

Lietadlo muselo núdzovo pristáť na letisku v meste Cork. „Let EI 485 z Lisabonu do Dublinu, musel byť odklonený do Corku z dôvodu zdravotnej pohotovosti na palube. V lietadle bolo 168 ľudí a šesť členov posádky. Lietadlo pristálo v poriadku 17:40 miestneho času,“ píše sa v oficiálnej správe spoločnosti Aer Lingus.

 

Aby to nebolo málo na letisku zadržali 44-ročnú Portugalku z lietadla, ktorá mala pri sebe 1,8 kilogramu amfetamínu. 

 

Zraneného pasažiera previezli príslušné úrady v Corku do nemocnice, zatiaľ čo ďalších 165 cestujúcich dopravili autobusom do Dublinu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies