Lesy SR nepodpísali žiadne zmluvy s hodinovou penalizáciou podniku

NETKY.SK • 1 Júl 2010, 12:06 • 2 min
Lesy SR nepodpísali žiadne zmluvy s hodinovou penalizáciou podniku

Lesy SR nepodpísali žiadne zmluvy s hodinovou penalizáciou podniku

slovakia

left justify in out

Štátny podnik Lesy SR nepodpísal žiadne zmluvy na vývoz drevnej hmoty s Českou republikou a neexistujú ani žiadne zmluvy, v ktorých by bola zakotvená hodinová penalizácia podniku. Uviedla to dnes hovorkyňa spoločnosti Lesy SR, š. p., Banská Bystrica, Veronika Petríková v reakcii na stredajšie vyjadrenia podpredsedu strany Most-Híd Zsolta Simona.
      Simon v stredu 30. júna na tlačovej konferencii v Bratislave povedal, že ministri za ĽS-HZDS chcú využiť posledné chvíle po parlamentných voľbách na to, aby "urobili niečo ohromné". Ako príklad uviedol, že "v štátnych lesoch sa podpisujú zmluvy s Českou republikou na dodávku dreva s penalizačnou doložkou za jednu hodinu meškania". "Každý vie, že neexistuje kamión ani vlak, ktorý bude v závode na minútu presne. Nikdy to v doterajšej ére nebolo zvykom, teraz sa to deje hlavne v závodoch Žilina, Čadca a Považská Bystrica," povedal na adresu š. p. Lesy SR v Simon.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies