Lesníci roznesú stovky vianočných stromčekov do domovov či nemocníc

NETKY.SK • 28 November 2017, 18:24 • 2 min
Lesníci roznesú stovky vianočných stromčekov do domovov či nemocníc

BANSKÁ BYSTRICA – Lesníci budú v decembri opäť rozdávať radosť v podobe vianočných stromčekov. Vďaka ich každoročnej tradičnej akcii Stromček pod stromček dostanú stovky detských domovov, domovov sociálnych služieb či nemocníc hlavný symbol Vianoc.

slovakia

left justify in out

 Informoval Radko Srnka, hovorca štátneho podniku Lesy SR, Banská Bystrica. "Lesy SR aj tento rok vybrali stromčeky, ktoré sa budú roznášať tým, ktorým urobia najväčšiu radosť. Bude to už po štrnásty raz, čo ich lesníci ponesú do domovov, pestúnskych rodín a nemocníc," priblížil Srnka.

 

"Prinesieme kúsok lesa v podobe vianočného stromčeka do inštitúcií na Slovensku, ktoré si oň požiadajú. Budú to slovenské stromčeky priamo z lesov, ktoré manažujeme," zdôraznil generálny riaditeľ Lesov SR Marian Staník s tým, že odovzdávať ich budú zástupcovia jednotlivých odštepných závodov.

 

Spomínané zariadenia môžu do novembra osloviť buď lesníkov, s ktorými už v predchádzajúcom období spolupracovali priamo na odštepných závodoch, alebo navštíviť webovú stránku Lesov SR, kde nájdu informácie o kontaktných osobách pre tento projekt.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona