Lesníci opäť rozdajú vianočné stromčeky detským domovom i nemocniciam

NETKY.SK • 3 December 2017, 11:16 • 2 min
Lesníci opäť rozdajú vianočné stromčeky detským domovom i nemocniciam

BRATISLAVA - Lesníci budú v decembri opäť rozdávať darčeky v podobe vianočných stromčekov. Už po štrnástykrát dodajú stromčeky do detských domovov, domovov sociálnych služieb, pestúnskych rodín a do nemocníc.

slovakia

left justify in out

Ako uviedol hovorca štátneho podniku Lesy SR Radko Srnka, lesnícka tradícia s názvom Stromček pod stromček sa každoročne stretáva s veľkým záujmom. Štátny podnik aj tento rok vybral stovky vianočných stromčekov z lesných porastov a zo škôlkarských stredísk.

„Tento rok odnesieme kúsok lesa v podobe vianočného stromčeka do všetkých inštitúcií na Slovensku, ktoré si oň požiadajú. Budú to slovenské vianočné stromčeky priamo z lesov, ktoré manažujeme,“ povedal generálny riaditeľ štátneho podniku Marian Staník.

 

Dodal, že stačí navštíviť internetovú stránku štátneho podniku www.lesy.sk, kde sú na titulnej stránke uvedené informácie o kontaktných osobách pre tento projekt. „Vianočné stromčeky, kúsky lesa od lesníkov, budú počas decembra odovzdávať zástupcovia jednotlivých odštepných závodov štátneho podniku Lesy Slovenskej republiky,“ uzavrel Marian Staník.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona