L'Equipe: Thiago Silva v PSG do roku 2018

NETKY.SK • 29 Júl 2013, 13:20 • 2 min
L'Equipe: Thiago Silva v PSG do roku 2018

PARÍŽ - Brazílsky futbalový obranca Thiago Silva a parížsky klub Saint-Germain sa dohodli na predĺžení vzájomnej spolupráce do roku 2018.

slovakia

left justify in out

Informovalo o tom francúzske periodikum L'Equipe s dôvetkom, že nová zmluva zaistí Silvovi ročný príjem vo výške dvanásť miliónov eur plus výkonnostné prémie. Dvadsaťosemročný brazílsky stopér, ktorý by mal platnosť kontraktu potvrdiť svojím podpisom v auguste, pravdepodobne neposilní v letnom prestupovom období španielskeho giganta FC Barcelona. O záujme Kataláncov o Silvu referovali počas ostatných týždňov médiá v Španielsku i Francúzsku. Thiago Silva prišiel do Paríža z AC Miláno v roku 2012 za 42 miliónov eur a pre katarských majiteľov klubu je tento Brazílčan jedným z pilierov megalomanského projektu, vďaka ktorému chcú zo St. Germain utvoriť veľkoklub svetových parametrov.

Okrem kapitána brazílskej futbalovej reprezentácie na Pohári konfederácií FIFA 2013 Silvu si vedenie PSG poistilo aj služby talianskeho stredopoliara Marca Verrattiho. Dvadsaťročný záložník by mal zotrvať v hlavnom meste Francúzska do roku 2018. Dohodu s Parížanmi potvrdil v nedeľu prostredníctvom sociálnej siete Twitter Verrattiho agent Donato Di Campli. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona