Leopold Haverl (†79) absolvoval nedávno utajenú operáciu

NETKY.SK • 6 Február 2016, 11:26 • 2 min
Leopold Haverl (†79) absolvoval nedávno utajenú operáciu

BRATISLAVA - Leopold Haverl (†79) odišiel vo chvíli, kedy sa to najmenej čakalo. Jeho smrť prekvapila všetkých spolupracovníkov, ale hlavne jeho najbližších. Ešte do nedávna sme mohli vidieť herca v televíznom seráli Divoké kone. Na obrazovke pôsobil plný elánu, nikto nepredpokladal, že by mohol navždy opustiť tento svet.

slovakia

left justify in out

Veľa ľudí si dáva otázku, čo mohlo spôsobiť jeho náhlu smrť? Jednostranné vysvetlenie na túto otázku neexistuje. Jeho zdravotný stav v poslednej dobe nebol úplne v poriadku. Leopold Haverl bol okrem iného aj aktívny fajčiar. Práve fajčenie spôsobuje a vytvára riziko zužovania ciev a je pri nich väčšia pravdepodobnosť možného infarktu.

 

Herec absolvoval v posledných dňoch utajenú operáciu - angioplastiku, čo je tzv. prefukovanie ciev. A len pár dní po operácii nečakane zomrel. Tieto informácie potvrdil pre topky.sk aj jeho kolega a kamarát Ivan Romančík. „Ešte v utorok som mu volal. Bol už po operácii ciev a vtipkoval. V stredu ho mali pustiť domov. On mal dlhodobo problém s nohami. Túto operáciu už absolvoval aj v minulosti. A aj mne to tiež robili,“ priznal umelec, ktorého Hafiho smrť veľmi zasiahla.

 

„My sme boli veľmi dobrí kamaráti. Všade sme spolu chodili. Hoci sme v seriáli hrali nepriateľov, veľmi sme si rozumeli. On mi vždy vravel, ako sa kamarátil s mojím otcom, a aj mi ho nahrádzal. Bol to skvelý človek. Nesmierne som si ho vážil. Je to nečakané. Do plaču mi je,“ spomínal so slzami v očiach na Haverla Romančík.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies