Leonardovi DiCapriovi sa muž oprel hlavou o rozkrok

NETKY.SK • 8 Február 2014, 15:58 • 2 min
Leonardovi DiCapriovi sa muž oprel hlavou o rozkrok

BRATISLAVA - Išlo o ďalší žart ukrajinského reportéra Vitalia Sediuka.

slovakia

left justify in out

Americký herec Leonardo DiCaprio sa stal ďalšou obeťou žartov reportéra Vitalia Sediuka. Novinár z Ukrajiny, ktorý je známy, že si strieľa z rôznych celebrít, si k hercovi kľakol a hlavu si oprel o jeho rozkrok. Vtipná udalosť sa stala na červenom koberci na medzinárodnom filmovom festivale v meste Santa Barbara.

Hoci DiCapriovi pribehla na pomoc ochranka, herec žart zobral s humorom. Po vyslobodení sa zo Sediukovho objatia pokračoval v ceste. Sediuka strážcovia bezpečnosti prepustili bez obvinenia.

Podobný žart Vitalii Sediuk vykonal aj na hercovi Bradleym Cooperovi v januári. Predtým sa jeho obeťou stala speváčka Adele či herec Will Smith, ktorý však pokus o bozk za humor nepovažoval a následne dal Sediukovi facku.

Leonardo DiCaprio si vyslúžil chválu kritiky už na začiatku svojej hereckej kariéry za výkony v snímkach Zo života chlapca (1993), Čo žerie Gilberta Grapea (1993), Basketbalistov denník (1995), Rómeo a Júlia (1996), či Marvinova izba (1996). Celosvetovo sa však preslávil zásluhou blockbusteru Titanic (1997), v ktorom si zahral po boku Kate Winslet. S ňou sa po jedenástich rokoch ukázal aj v romantickej dráme Núdzový východ (2008). DiCaprio má na konte päť nominácií na Oscara, pričom jednu z nich si vyslúžil výkonom v hlavnej úlohe najnovšieho filmu Vlk z Wall Street a jednu ako jeho producent. Okrem toho ho desaťkrát nominovali na Zlatý glóbus, pričom dvakrát sa mu nomináciu podarilo premeniť na víťazstvo, a to v roku 2005 vďaka snímke Letec (2004) a druhý Zlatý Glóbus získal za výkon vo filme Vlk z Wall Street. Zahral si tiež v snímkach ako Pláž (2000), Gangy New Yorku (2002), Chyť ma, ak to dokážeš (2002), Pavučina lží (2008), Prekliaty ostrov (2010), Počiatok (2010), J. Edgar (2011), Divoký Django (2012), či Veľký Gatsby (2013).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona