Leonardo: Francúzska federácia ma vyštvala z PSG

NETKY.SK • 5 August 2013, 14:27 • 2 min
Leonardo: Francúzska federácia ma vyštvala z PSG

PARÍŽ - Bývalý športový riaditeľ Paríža Saint-Germain Leonardo tvrdí, že z klubu ho vyštvala Francúzska futbalová federácia. Brazílčan odstúpil z funkcie v júli, prinútil ho k tomu exemplárny trest za fyzický útok na rozhodcu.

slovakia

left justify in out

Po májovom zápase najvyššej francúzskej futbalovej súťaže Ligue 1, v ktorom Parížania na domácom trávniku remizovali s hráčmi FC Valenciennes 1:1, Leonardo ľavým ramenom úmyselne vrazil do rozhodcu Alexandra Castra. Pôvodne mal byť mimo výkonu činnosti deväť mesiacov, ale po odvolaní mu trest zvýšili na 13 mesiacov.

"Bolo pre mňa ťažké vyrovnať sa s tým. Stále mám pocit krivdy. Za daných podmienok som nemohol pokračovať vo svojej práci. Niesol som plnú zodpovednosť za ochranu záujmov PSG a trestom sa všetko skomplikovalo," posťažoval sa majster sveta z roku 1994. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies