Leonardo DiCaprio rozdával autogramy v lietadle, ktoré núdzovo pristálo

NETKY.SK • 23 November 2010, 08:31 • 2 min
Leonardo DiCaprio rozdával autogramy v lietadle, ktoré núdzovo pristálo

Leonardo DiCaprio rozdával autogramy v lietadle, ktoré núdzovo pristálo - Celebrity V lietadle, ktoré muselo v nedeľu núdzovo pristáť v New Yorku, sedel aj herec s katastrofickými skúsenosťami hviezda filmu Titanic - Leonardo DiCaprio. Ako dnes povedal ho

slovakia

left justify in out

img

V lietadle, ktoré muselo v nedeľu núdzovo pristáť v New Yorku, sedel aj herec s katastrofickými skúsenosťami: hviezda filmu Titanic - Leonardo DiCaprio.
      Ako dnes povedal hovorca pre časopis US Magazine, herec by rád pochválil pilota i posádku stroja za bezpečné pristátie po tom, čo po štarte lietadla vypovedali službu motory.
      Hneď po pristátí venoval DiCaprio celej posádke autogramy.
      Let spoločnosti Delta Airlines s približne 200 ľuďmi na palube pristál v nedeľu bezpečne na newyorskom letisku Johna Fitzgeralda Kennedyho po údajnej náhlej poruche motora. Let smerujúci do Moskvy práve vyštartoval, keď začal mať problémy s jedným z motorov. Pilot sa preventívne zbavil paliva a vrátil sa na východiskové letisko.
      Podľa agentúry Associated Press viedli pilota k naliehavému pristátiu správy o požiari na krídle lietadla, po pristátí mu však nič nenasvedčovalo.
      Nik z ľudí v lietadle nebol zranený, informoval predstaviteľ newyorskej požiarnej služby.

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies