Leonardo DiCaprio mal rande s ďalšou blond modelkou

NETKY.SK • 7 Jún 2013, 18:44 • 2 min
Leonardo DiCaprio mal rande s ďalšou blond modelkou

PARÍŽ - Americký herec Leonardo DiCaprio zrejme chodí s ďalšou blond modelkou. Vo štvrtok ho totiž fotografi prichytili na prechádzke po Versailles s 20-ročnou Toni Garrn, ktorú rovnako ako jeho bývalé partnerky Gisele Bündchen, Bar Refaeli či Erin Heatherton zamestnala svetoznáma značka spodnej bielizne Victoria Secret's.

slovakia

left justify in out

Podľa okoloidúcich sa prechádzali po areáli, pričom kráska fotografovala okolie i svojho údajného nového priateľa. Jeden zo svedkov uviedol, že DiCaprio s Garrn vyzerali, ako keby boli na prvom rande. Po prechádzke sa večer vrátili do Paríža. Dvojicu spoločne videli už aj na nedávnom Medzinárodnom filmovom festivale v Cannes.

Tridsaťosemročný Leonardo DiCaprio si vyslúžil chválu kritiky už na začiatku svojej kariéry za výkony v snímkach Zo života chlapca (1993), Čo žerie Gilberta Grapea (1993), Basketbalistov denník (1995), Rómeo a Júlia (1996) či Marvinova izba (1996). Celosvetovo sa však preslávil zásluhou blockbusteru Titanic (1997), v ktorom zažiaril po boku Kate Winslet. S ňou sa po jedenástich rokoch ukázal v romantickej dráme Núdzový východ. DiCaprio má na svojom konte tri nominácie na Oscara za herecké výkony v snímkach Čo žerie Gilberta Grapea, Letec (2004) a Krvavý diamant (2006). Okrem toho ho deväťkrát nominovali na Zlatý glóbus, pričom raz sa mu nomináciu podarilo premeniť na víťazstvo (Letec). Zahral si tiež v snímkach ako Pláž (2000), Gangy New Yorku (2002), Chyť ma, ak to dokážeš (2002), Pavučina lží (2008), Prekliaty ostrov (2010), Počiatok (2010), J. Edgar (2011) či Divoký Django (2012). Najnovšie sa ukázal vo filmovej adaptácii románu Veľký Gatsby režiséra Baza Luhrmanna. Ďalším filmom, v ktorom sa objaví, je dráma The Wolf of Wall Street. Snímka oceňovaného Martin Scorseseho je v súčasnosti v postprodukcii. Okrem spomínaných modeliek chodil aj s herečkou Blake Lively.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies