Leonardo DiCaprio bude produkovať adaptáciu knihy Kayly Olson

NETKY.SK • 2 Február 2016, 12:34 • 2 min
Leonardo DiCaprio bude produkovať adaptáciu knihy Kayly Olson

NEW YORK - Americký herec Leonardo DiCaprio a jeho spoločnosť Appian Way sa budú producentsky podieľať na snímke, ktorá vznikne podľa postapokalyptického románu The Sandcastle Empire spisovateľky Kayly Olson.

slovakia

left justify in out

Príbeh knihy sa odohráva v roku 2049, v časoch, keď sa Zem nachádza v kritickej situácii spôsobenej globálnym otepľovaním, záplavami či preľudnením.

 

Hlavnou postavou je mladá žena Eden, ktorá utečie z pracovného tábora Wolfpack a pridá sa k ďalším trom dievčatám, ktoré sa chcú dostať na priľahlý ostrov. Počas cesty zisťuje, čo sa stalo jej nezvestnému otcovi a že práve ona je kľúčovou osobou, ktorá má Wolfpack zničiť.


Štyridsaťjedenročný DiCaprio, ktorého spoločnosť sa podieľala napríklad na vzniku filmu Vlk z Wall Street (2013), je známy tiež ako ochranca životného prostredia, čo sa pravdepodobne podpísalo na jeho rozhodnutí ujať sa projektu. Ďalšie detaily o pripravovanej snímke, ktorej výrobu zastreší aj spoločnosť Paramount Pictures, zatiaľ nie sú známe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies