Leonard Cohen plánuje v septembri vydať album Popular Problems

NETKY.SK • 12 August 2014, 11:57 • 2 min
Leonard Cohen plánuje v septembri vydať album Popular Problems

LOS ANGELES - Kanadský hudobník a spisovateľ Leonard Cohen plánuje v druhej polovici septembra vydať album Popular Problems. Správu zverejnil zakladateľ fanúšikovského portálu The Leonard Cohen Files Jarkko Arjatsalo počas Leonard Cohen Event 2014, ktorý sa konal nedávno v Dubline.

slovakia

left justify in out

"Leonard usilovne pracoval na ďalšej štúdiovke, ktorá bude obsahovať len nové skladby. Požiadal ma, aby som vám oznámil, že album Popular Problems vyjde na konci septembra, krátko po jeho 80. narodeninách," oznámil Arjatsalo v booklete k podujatiu.

 

Arjatsalo, ktorému legendárny pesničkár v minulosti verejne poďakoval za založenie spomínaného portálu a podporu, pre americký dvojtýždenník Rolling Stone potvrdil, že informácie o pripravovanom albume pochádzajú "priamo od Leonarda" a dodal, že spevák zatiaľ neplánuje koncertovať. 

 

Leonard Norman Cohen sa narodil 21. septembra 1934 vo Westmounte. Na konte má dvanásť štúdioviek. Debutový album Songs of Leonard Cohen uviedol na trh v roku 1967 a zatiaľ posledný počin s názvom Old Ideas vydal v januári 2012. Medzi jeho známe skladby patria kúsky ako napríklad Suzanne, So Long, Marianne, Dance Me to the End of Love alebo Hallelujah. Je členom Rock'n'rollovej siene slávy či Kanadskej hudobnej siene slávy. Venuje sa tiež literatúre. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies