Leo Messi veľvyslancom blockchain technológie

NETKY.SK • 9 December 2017, 19:00 • 2 min
Leo Messi veľvyslancom blockchain technológie

BARCELONA – Technológia blockchain už dávno nie je pojmom známym iba v kruhoch počítačových maniakov. Medzi jej fanúšikov patria aj rôzne celebrity a teraz sa k nim pridal aj najlepší futbalista sveta Leo Messi, ktorý oblieka dres FC Barcelona.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Messi podpísal dohodu so spoločnosťou SIRIN LABS, ktorá vyrába hardvér založený na technológii blockchain pre krypto komunitu.

 

 

Spoločnosť vydala SOLARIN, superbezpečný mobilný telefón a teraz sa pripravuje vydať komplexný počítač nazývaný FINNEY. Ten by mal používateľom pomôcť ľahšie integrovať blockchain technológiu. Spolupráca s Messim by mala pomôcť osloviť širšie publikum a oboznámiť s touto technológiou aj tých, ktorí o nej nikdy nepočuli. V platenom propagačnom príspevku na Facebooku Messi povedal:

"Zvyčajne sa snažím decentralizovať obranu súpera, ale po spoznaní technológie blockchain a decentralizovaných systémoch som veľmi rád, že som sa pripojil k SIRIN LABS ako veľvyslanec!"

 

img

 

Znova IOTA

Sieť zariadení SIRIN LABS je prepojená prostredníctvom technológie Tangle spoločnosti IOTA, transakčnej siete bez poplatkov. IOTA sa dostala do pozornosti po tom, ako prekonala Ripple a stala sa štvrtou najväčšou kryptomenou na svete. Došlo k tomu v dôsledku správ, že spoločnosť podpísala veľkú dohodu s firmami ako Microsoft, Fujitsu a ďalšími.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies