Leo Messi už nebude na obale videohry FIFA 17

NETKY.SK • 6 Január 2016, 16:02 • 2 min
Leo Messi už nebude na obale videohry FIFA 17

BARCELONA – Popredný francúzsky denník L'Equipe prišiel v utorok so senzačnou správou, ktorá sa týka najmä fanúšikov futbalovej videohry FIFA.

slovakia

left justify in out

Hviezde Barcelony Lionelovi Messimu skončila zmluva so spoločnosťou EA Sports a podľa správ zatiaľ nedošlo k jej predĺženiu. Z tohto dôvodu už Messi nebude na obale populárnej videohry FIFA 17.

Dvadsaťosemročný Messi bol na každom obale videohry FIFA od roku 2013 a bol neoddeliteľnou súčasťou tejto hry. Messi sa objavoval na obaloch sám alebo s nejakým populárnym hráčom z každej krajiny, ako tomu bolo pri FIFA 16.

 



Denník L'Equipe síce pripustil predĺženie zmluvy s EA Sports, ale zároveň tvrdia, že jeho nástupcom nebude ani jeden z budúcotýždňových finalistov Zlatej lopty – Neymar ani Cristiano Ronaldo.

Messiho tímový kolega Neymar je v súčasnosti tvárou hry Pro Evolution Soccer od spoločnosti Konami. Rovnako je na tom aj Cristiano Ronaldo z konkurenčného Realu Madrid, ktorý má taktiež zmluvu s Konami.

Takže kto by sa mohol objaviť na obale ďalšieho pokračovania úspešnej futbalovej videohry? Podľa L'Equipe má najlepšie predpoklady kolumbijská hviezda Realu Madrid James Rodríguez.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies