Leo Messi uvažuje o ukončení kariéry mimo Španielska kvôli daňovým problémom

NETKY.SK • 16 Október 2015, 16:00 • 2 min
Leo Messi uvažuje o ukončení kariéry mimo Španielska kvôli daňovým problémom

BARCELONA – Hviezda Barcelony Lionel Messi má už plné zuby naťahovačiek so španielskymi daňovými úradmi. Podľa správ rádia Cadena Cope je jeho frustrácia už natoľko veľká, že zvažuje ukončenie svojej kariéry mimo Španielska.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný štvornásobný držiteľ Zlatej lopty vedie od roku 2013 s daňovými úradmi zdanlivo nekonečný boj kvôli nezaplatením daniam. Argentínčan dodatočne zaplatil všetky dane, ktoré mal a dostal k nim aj mastnú pokutu. Zdalo sa, že je už všetko v poriadku, keď sa zrazu minulý rok opäť vynorila táto aféra, čo Messiho doviedlo k myšlienkam, že sa vedie účelová kampaň voči jeho osobe.

Nedávno sa objavili informácie, že Lionela Messiho prokurátor zbavil obvinení a stíhať budú iba jeho otca Jorgeho. Neskôr sa však ukázalo, že kvôli daňovým podvodom sa pred súd nakoniec bude musieť postaviť aj samotný futbalista a ak ho uznajú vinným, tak on aj jeho otec by mohli za mrežami stráviť až 22 mesiacov.

Messi prišiel do Barcelony keď mal len 13 rokov a všeobecne sa predpokladalo, že fenomenálny útočník ukončí svoju kariéru v katalánskom veľkoklube. Tieto nepríjemné daňové záležitosti však môžu všetko zmeniť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies