Lenu Dunham hospitalizovali, musí podstúpiť operáciu

NETKY.SK • 6 Marec 2016, 11:21 • 2 min
Lenu Dunham hospitalizovali, musí podstúpiť operáciu

USA - Americkú herečku a filmárku Lenu Dunham museli v sobotu hospitalizovať po tom, ako jej v dôsledku endometriózy praskla cysta na vaječníku.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročná rodáčka z New Yorku preto bude musieť podstúpiť operáciu. "Lena Dunham nikdy netajila svoje problémy s endometriózou. Dnes ráno jej praskla cysta na vaječníku a museli ju previezť do nemocnice, kde absolvuje chirurgický zákrok," uviedla pre magazín People jej hovorkyňa Cindi Berger. Termín operácie nie je známy.


Lena Dunham zaujala verejnosť v roku 2010 nezávislým filmom Tiny Furniture, ktorý napísala i režírovala. Preslávila sa seriálom Girls (2012), vďaka ktorému si vyslúžila osem nominácií na Primetime Emmy - ako režisérka, scenáristka, výkonná producentka i herečka. Hlavná úloha v komediálnom seriáli jej v roku 2013 vyniesla aj Zlatý glóbus, na ktorý ju nominovali i v nasledujúcich dvoch ročníkoch. V roku 2013 zaň získala spolu s tímom aj Directors Guild Award.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona