Lenny prichádza s novou skladbou a klipom Enemy

NETKY.SK • 5 Máj 2018, 11:57 • 2 min
Lenny prichádza s novou skladbou a klipom Enemy

BRATISLAVA - Nový počin pesničkárky Lenny je na svete. Úspešná autorka predstavuje prvú skladbu zo svojho druhého pripravovaného albumu. Pieseň s názvom Enemy, ktorá mala 20. apríla premiéru aj na európskom hudobnom trhu, zachytáva pohľad Lenny na dnešný zábavný priemysel. Skladbu sprevádza zatiaľ najvýpravnejší videoklip, ktorý vznikal pod česko-nemecko-litovskou taktovkou.

slovakia

left justify in out

„Verím, že práve Enemy je typ piesne, za ktorú si každý ľahko dosadí svoj vlastný príbeh. Ja sama vnímam jej význam ako výpoveď o zbytočnom súperení v hudobnej branži, o egu a celkovo o mojom pocite, že je spravidla v 'entertainmente' väčší dopyt po prototype bezchybnej hviezdy než po autentickom človeku,“ vysvetľuje Lenny.

 

Pieseň Enemy vznikla v tandeme s hudobným producentom Ondřejom Fiedlerom, ktorý stojí za úspešným albumom Hearts vrátane európskeho hitu Hell.o. Speváčka, ktorá v minulom roku podpísala globálnu zmluvu s nemeckým Universal Music, pieseň nahrávala v bratislavskom Pulp Studio za pomoci mladých hudobných inžinierov z Anglicka.

 

Nakrúcanie videoklipu prebiehalo počas jarných mesiacov v Prahe, pod vedením litovského režiséra Pavla Trebukhina a 68 pictures. Celý štáb vrátane Lenny predviedol doslova veľký výkon, kedy behom mrazivej noci, počas ktorej teploty dosahovali -20 stupňov, nakrúcali vonkajšie scény v pražských uliciach. Okrem klimatických podmienok sa Lenny statočne popasovala aj so svojou prvou hereckou dvojúlohou.

 

„Začínam si myslieť, že mám šťastie na nakrúcanie v extrémnych podmienkach,“ spomína s úsmevom Lenny a dodáva: „Finálne scény klipu sa nakrúcali vonku v najväčších februárových mrazoch. Na druhej strane mám šťastnú ruku na výber tímu okolo seba. Je to prvýkrát, čo som nakrúcala s kombinovaným tímom Česko - Litva - Nemecko a všetci boli výborní za všetkých okolností.“

Spolu s novým singlom ohlásila Lenny štyri samostatné české koncerty. Prvý odohrá v Hradci Králové (24.11.), potom v Ostrave (27.11.), Brne (28.11.) a napokon sa premiérovo predstaví aj v pražskom Forume Karlín (1.12.).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona