Lenka TEKELJAKOVÁ v TOP 10 svetovej súťaže krásy MISS SUPRANATIONAL 2016, Jozef OKLAMČÁK členom medzinárodnej poroty

NETKY.SK • 3 December 2016, 20:19 • 2 min
Lenka TEKELJAKOVÁ v TOP 10 svetovej súťaže krásy MISS SUPRANATIONAL 2016, Jozef OKLAMČÁK členom medzinárodnej poroty

KRYNICA ZDROJ - Vicemiss SLOVENSKO 2016 a držiteľka titulu MISS SUPRANATIONAL SLOVAKIA 2016 Lenka TEKELJAKOVÁ, na svetovej súťaži krásy MISS SUPRANATIONAL 2016, ktorá sa uskutočnila v poľskom meste Krynica Zdroj, veľmi úspešne reprezentovala Slovenskú republiku a zo 71 krajín sveta sa dostala až do TOP 10 a celkovo skončila na 8 mieste.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ako nám povedal Jozef Oklamčák, "toto jej miesto patrí v histórii, k jednému z najlepších umiestnení slovenskej delegátky, na celosvetovej súťaži krásy, ktorá bola vybraná a delegovaná zo súťaže MISS SLOVENSKO,  ktorú už tradične organizuje agentúra OKLAMČÁK PRODUCTION a Produkčný dom FORZA."

 

 

V TOP 10 okrem Slovenky Lenky TEKELJAKOVEJ bola Indonézia, India, Venezuela, Srí lanka, Surinam, Maďarsko, Poľsko, Bielorusko a Mjanmarsko. Víťazkou a titul MISS SUPRANATIONAL 2016 získala Srinidhi Shetty z Indie.

 

Členom medzinárodnej poroty, bol aj zakladateľ a spoluorganizátor MISS SLOVENSKO, medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu JOZEF OKLAMČÁK.

 

Pozrite si videá a zažite atmosféru celej súťaže i vyhlasovania  TOP 10  a TOP 5 v rámci svetovej súťaže MISS SUPRANATIONAL 2016.

 

Komplet finálový galavečer, ktorý bol vysielaný do 140 krajín sveta:

 

 

TOP 10:

 

 

TOP 5:

 

 

Vyhlásenie víťazky:

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona