Lendl nebude novým koučom Dimitrova, v hre aj Davín

NETKY.SK • 4 August 2015, 09:40 • 2 min
Lendl nebude novým koučom Dimitrova, v hre aj Davín

BRATISLAVA - Legendárny pôvodom český bývalý tenista so sídlom v USA Ivan Lendl dohliadal na Floride na prípravu Bulhara Grigora Dimitrova, ale nestane sa jeho novým koučom.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesol britský portál Express aj s dôvetkom, že Bulhar sa následne obrátil na Švéda Johana Örtegrena. Český web Tennis Arena zase uviedol, že Dimitrov sa zrejme dá dokopy s Argentínčanom Francom Davínom, ktorý nedávno skončil u krajana Juana Martína Del Potra.


Dvadsaťštyriročný 16. muž svetového rebríčka ATP vo dvojhre Dimitrov (najvyššie dosiaľ bol na 8. priečke) ukončil pred mesiacom svoju spoluprácu s austrálskym koučom Rogerom Rasheedom, ktorá trvala od sklonku sezóny 2013. Už len bývalý priateľ Rusky Marie Šarapovovej Dimitrov vlani prenikol do semifinále Wimbledonu, ale odvtedy sa na veľkej štvorke nedostal za osemfinále.


Päťdesiatpäťročný 8-násobný grandslamový šampión Lendl do marca 2014 viedol Brita Andyho Murrayho. Na jeseň neprijal ponuku Čecha Tomáša Berdycha s poukázaním na svoju vyťaženosť inými aktivitami.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies