Len pre silné žalúdky: Mužovi museli amputovať nohu, so stratou končatiny sa vysporiadal mimoriadne kontroverzne

NETKY.SK • 18 Jún 2018, 08:43 • 2 min
Len pre silné žalúdky: Mužovi museli amputovať nohu, so stratou končatiny sa vysporiadal mimoriadne kontroverzne

Nikto nečakal, ako sa Američan rozhodne zmieriť s tým, že prišiel o nohu.

slovakia

left justify in out

Istý 38-ročný Američan mal pred dvoma rokmi vážnu nehodu na motorke. Mal ale šťastie v nešťastí. Haváriu vôbec nemusel prežiť, no on utrpel ujmu „len“ na jednej zo svojich nôh. Žiaľ, zranenie bolo dosť vážne, kosti v končatine od kolena ku chodidlu mal pomliaždené a polámané a lekári ju nedokázali dať do poriadku nijakým spôsobom. Navrhli mu preto amputáciu.

 

Keď mu to oznámili, rozplakal sa, no napokon súhlasil. Dostal však veľmi kontroverzný nápad. S lekármi sa dohodol, že mu po operácii končatinu odovzdajú. Nakoľko v tejto súvislosti neexistoval zákon, ktorý by to zakazoval, nohu si vzal z nemocnice so sebou domov a uložil ju do mrazničky na ďalšie dva roky. Následne na to sa rozhodol, že je čas definitívne sa s ňou rozlúčiť, a preto zorganizoval večeru, na ktorej sa podávalo tacos z jeho svalu!

 

Na bizarnú udalosť pozval 11 svojich priateľov, z ktorých sa desiati zúčastnili. Malo ísť o symboliku, o rozlúčku a zároveň to chcel poňať s humorom a nadhľadom. O prípravu pokrmu požiadal jedného zo svojich hostí, ktorý je šéfkuchárom. Ten súhlasil a jedlo pripravil.

 

V Amerike kanibalizmus oficiálne zakázaný nie je. Jedinú výnimku tvorí štát Idaho. Preto nešlo o žiadnu nelegálnu činnosť. Navyše, ako sa bývalý motorkár obhajuje, bola to jeho vlastná končatina a všetci prítomní boli oboznámení s tým, čo jedia. Jemu táto zvláštna udalosť zasa veľmi pomohla psychicky sa vyrovnať s tým, že život je raz a navždy iný. Vďaka tomu sa dokázal konečne pohnúť ďalej a začať odznova.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona