Len pre silné žalúdky: Bezdomovec zabil dôchodcu a zjedol jeho srdce i jazyk!

NETKY.SK • 15 November 2013, 14:01 • 2 min
Len pre silné žalúdky: Bezdomovec zabil dôchodcu a zjedol jeho srdce i jazyk!

PARÍŽ - Bezdomovec z juhozápadného Francúzska údajne zabil 90-ročného dôchodcu a potom si pripravil a zjedol jeho srdce i jazyk. O prípade dnes informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

K útoku došlo v obci Nouilhan, 45 kilometrov od pútnického miesta Lurdy. Páchateľ vo veku 26 rokov, ktorý o sebe tvrdil, že počuje hlasy, sa vraj vo štvrtok večer vlámal do domu obete. Vzal kovový nástroj zo stodoly a starca ubil na smrť.

Potom telo zapálil a zjedol srdce a jazyk, uviedli miestne noviny Sud-Ouest a La Dépeche du Midi. Podozrivý vrah zaútočil v dedine aj na ďalšiu obeť, ktorá unikla s poranením pleca. Útočníka následne zatkli.

Udalosť pripomína prípad väzenského kanibalizmu z väzenia v meste Rouen z roku 2007. Muž zabil spoluväzňa, vyňal mu pľúca a čiastočne ich zhltol. Tvrdil, že chcel svojej obeti vziať dušu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies