Len od 18 rokov: Na internete sa objavilo VIDEO popravy Pápayovcov

NETKY.SK • 10 Február 2017, 09:30 • 2 min
Len od 18 rokov: Na internete sa objavilo VIDEO popravy Pápayovcov

DUNAJSKÁ STREDA – Osemnásť rokov uplynulo od masakry v dunajskostredskej reštaurácii Fontána. Zomrelo pri nej až desať členov gangu Pápayovcov. Po 18-tich rokoch sa na internete objavilo necenzurované video z miesta činu. Varovanie: Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov!

slovakia

left justify in out

25.marca 1999 vtrhli do reštaurácie Fontána v Dunajskej Strede traja ozbrojení muži so samopalmi, ktorí zakričali, že sa jedná po policajnú raziu. Trojica začala po mafiánoch strieľať, zabili ich desať.

 

Tento rok sa na YouTube objavilo necenzurované viac ako hodinu dlhé video z miesta činu. Ide o policajné video, na ktorom príslušníci kriminálky obhliadajú miesto činu. Na videu je počuť komentár vyšetrovateľa, ktorý zaisťuje stopy. "Dostávame sa k záberom, k stolíku, na ktorom sa nachádzali peniaze, kľúče od vozidla značky Peugeot...," hovorí vyšetrovateľ a dodáva: "Veci, ktoré boli nájdené u mŕtveho Tibora Pápaya, označeného ako mŕtvola číslo 5.“

 

Tibor Pápay známy ako Papa Joe ovládal so svojím gangom takmer celé južné Slovensko. Boli známy neuveriteľnou krutosťou a tyranizovali aj nevinných ľudí vo svojom okolí. Takto si vynucovali rešpekt. V Dunajskej Strede, kde mali centrálu sa pohybovali neohrozene a v 90-tych rokoch boli prakticky nedotknuteľní a robili si, čo sa im zachcelo.

 

Obvinenými boli v tejto kauze bratia Czaba a Szilárd Raiszovci, Árpád Szamaránszky a údajný objednávateľ vraždy Ľudovít Sátor. Ďalším z aktérov kauzy vyvraždeného pápayovského gangu bol Andrej Reisz. Všetci sa napokon stratili bez stopy okrem Arpáda Szamaránskeho, ktorý zahynul v roku 2005 pri autonehode.

Súd 2. októbra 2011 zastavil trestné stíhanie bratov Szilárda a Csabu Raiszovcov, ktorí boli obžalovaní z podielu prípravy vyvraždenia gangu pápayovcov. Krajský súd v Trnave rozhodol o zastavení stíhania, keďže súrodenci zomreli.

 

Upozorňujeme: Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a osoby citlivej povahy!

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies