Len 17-ročný Beckham ako model, pozrite na jeho kontroverzné pózy

NETKY.SK • 22 Február 2022, 18:40 • 2 min
Len 17-ročný Beckham ako model, pozrite na jeho kontroverzné pózy

Hrdí rodičia zdieľajú synove fotky, reakcie internetu sú však dosť negatívne. Čo na ne poviete vy?

slovakia

left justify in out

Cruz Beckham, sedemnásťročný syn slávneho páru Davida a Victorie Beckhamovcov, ktorý sa objavil premiérovo na titulke magazínu i-D. Bez trička a s ružovými vlasmi vyvolal týmto provokatívnym debutom obrovskú vlnu reakcií.

 

„Polonahý Cruz Beckham na titulke je príkladom dvojitého metra. Predstavte si, že by sa takýmto spôsobom prezentovalo len 17-ročné dievča,” znel jeden z komentárov, ktorý poukazuje na nespravodlivú sexualizáciu tínedžera, ktorý snímky nafotil ešte ako 16-ročný. 

 

Ľudia reagujú pohoršene, pretože im nepríde v poriadku, že sa mladý Cruz, ktorý ešte nie je plnoletý, vystavuje na obdiv s potetovaním telom a rukou v rozkroku.

 

 

Rodičia sú však na syna veľmi hrdí a pre niekoho odvážne fotky zdieľajú na svojich sociálnych sieťach. 

V rozhovore mladý Beckham prehovoril o svojich umeleckých ambíciách. Čo sa profesie týka, inklinuje hlavne k hudbe a nasleduje stopy matky Victorie, hviezdy kapely Spice Girls. Konkrétne prezradil, že v poslednej dobe nadviazal spoluprácu so skladateľom a producentom Poo Bearom, ktorý je spoluautorom niekoľkých hitov Justina Biebra.  

 

„Zopárkrát sme boli v štúdiu a urobili sme pár skladieb,” uviedol Cruz s tým, že je pripravený pracovať, ale zároveň netlačí na pílu. „Myslím, že človek sa nikdy neprestane učiť. Ja na nič netlačím, uvidím, čo sa stane.”  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies