Lemmy sa uzdravuje, Motörhead sa vracia na pódiá

NETKY.SK • 7 September 2015, 16:21 • 2 min
Lemmy sa uzdravuje, Motörhead sa vracia na pódiá

BRATISLAVA - Anglická rocková kapela Motörhead začne opäť koncertovať v utorok 8. septembra, keď vystúpi v americkom meste St. Louis v Missouri. Formácia musela nedávno pre zdravotné problémy speváka a basgitaristu Lemmyho zrušiť niekoľko vystúpení.

slovakia

left justify in out

Skupina potvrdila správy prostredníctvom sociálnej siete Facebook, kde tiež uviedla, že 69-ročný Ian "Lemmy" Kilmister sa lieči z pľúcnej infekcie. Muzikanti sú v súčasnosti na turné, v rámci ktorého by sa mali 17. februára predstaviť v Bratislave.


Motörhead sa na hudobnej scéne pohybujú od roku 1975 a na konte majú zatiaľ 22 štúdioviek, pričom tá najnovšia s názvom Bad Magic vyšla 28. augusta. Medzi ich najznámejšie skladby patria Motorhead, Ace Of Spades, Overkill, Bomber či Iron Fist. Kapelu v súčasnosti tvoria okrem Lemmyho aj Phil "Wizzö" Campbell (gitara, vokály) a Mikkey Dee (bicie). Motörhead sa umiestnili na 26. priečke v rebríčku 100 najlepších hardrockových interpretov histórie podľa televízie VH1.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona