Lemikon bude od Tiposu žiadať vysúdených 14 miliónov eur

NETKY.SK • 3 December 2010, 12:14 • 2 min
Lemikon bude od Tiposu žiadať vysúdených 14 miliónov eur

Lemikon bude od Tiposu žiadať vysúdených 14 miliónov eur

slovakia

left justify in out

img

Víťaz súdneho sporu s Tiposom, cyperská firma Lemikon Limited, bude žiadať 14 miliónov eur, ktoré je priznal Najvyšší súd SR. Informuje o tom dnešné vydanie Hospodárskych novín (HN).
      Cyperská firma už rovnakú sumu dostala v roku 2008 ako prvú splátku mimosúdnej dohody so štátom za éry ministra financií Jána Počiatka. "To bola zmluvná pokuta, nie peniaze za neoprávnené používanie známok," vysvetlil denníku zdroj oboznámený s postojom cyperskej firmy. Firma teda očakáva vyplatenie peňazí za podstatu sporu - neoprávnené používanie ochranných známok Športka, Sazka a Mates zo strany Tiposu.
      Denník ďalej uverejnil, že Tipos peniaze Lemikonu poslať nechce a ak by k tomu došlo, štátna akciovka pôjde do konkurzu. Samotný súd necháva podľa HN otázku splatenia peňazí na dohodu medzi Tiposom a Lemikonom.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona