Lekárka Carneirová sa s Chelsea zatiaľ nedohodla, požaduje odškodné

NETKY.SK • 6 Január 2016, 22:38 • 2 min
Lekárka Carneirová sa s Chelsea zatiaľ nedohodla, požaduje odškodné

LONDÝN - Bývalá lekárka anglického futbalového klubu FC Chelsea Eva Carneirová a právni zástupcovia mužstva zo Stamford Bridge sa zatiaľ nedohodli na mimosúdnom vyrovnaní v súvislosti s jej vlaňajším prepustením. Carneirová žaluje londýnsky klub za vykonštruovaný vyhadzov a diskrimináciu žien na pracovisku.

slovakia

left justify in out

Rodáčka z Gibraltáru doplatila na kritiku z úst už teraz bývalého trénera Chelsea Joseho Mourinha, ktorému sa nepáčil zásah lekárskeho tímu v augustovom zápase proti Swansea City (2:2). V nadstavenom čase druhého polčasu išiel po zákroku jedného z obrancov hostí k zemi Eden Hazard. Carneirová sa k nemu rozbehla s úmyslom ho ošetriť, čo však belgického špílmachera vyradilo z hry a musel sa presunúť za postrannú čiaru. Portugalský kouč následne obmedzil jej právomoci a lekárka klub opustila.

 

Carneirová, ktorá pre úradujúceho anglického šampióna pracovala viac ako šesť rokov tvrdí, že Mourinho ju sexisticky urazil a od klubu žiada odškodné. Ako informovala agentúra Reuters, druhé kolo rokovaní ohľadne mimosúdneho vyrovnania bude na programe v marci.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona