VIDEO Lekári zistili príčinu Messiho zvracania na ihrisku

NETKY.SK • 18 December 2015, 17:44 • 2 min
VIDEO Lekári zistili príčinu Messiho zvracania na ihrisku

BARCELONA – Nedávne zvracanie Lionela Messiho na ihrisku vyľakalo fanúšikov na celom svete. Lekári však už poznajú jeho príčinu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný Argentínčan nezasiahol do včerajšieho zápasu proti Kuang-čou Evergrande na MS klubov v Japonsku a otázny je aj jeho štart vo finále proti River Plate, ktoré je na programe v nedeľu.

 

Messiho trápia silné bolesti v oblasti brucha, čo vystrašilo jeho fanúšikov aj tímových lekárov. Tí zistili, že hviezdneho futbalistu trápia obličkové kamene. Zatiaľ nie je jasné, na akú dlhú dobu ho tieto nepríjemné zdravotné komplikácie vyradia z hry. Rozhodnú o tom ďalšie lekárske vyšetrenia.

 

 

Pacienti s obličkovými kameňmi opisujú bolesť ako jednu z najhorších, akú kedy zažili. Spôsobuje ich ostrý kamienok, ktorý prechádza ústrojenstvom. Niektoré ženy túto bolesť prirovnávajú k pôrodu. Ľudia väčšinou ani nevedia, že majú obličkové kamene, až kým sa neozvú prenikavou bolesťou, ktorá môže byť ohromujúca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies