Lekári žene tvrdili, že umrie, no zle stanovili diagnózu: Ona však medzitým spravila vážne rozhodnutie!

NETKY.SK • 24 Február 2018, 15:00 • 2 min
Lekári žene tvrdili, že umrie, no zle stanovili diagnózu: Ona však medzitým spravila vážne rozhodnutie!

Žena len chcela zabezpečiť blaho manželovi aj po svojej smrti, no nakoniec sa celá situácia obrátila proti nej.

slovakia

left justify in out

35-ročná Iránka Mahtab sa dlhšie necítila dobre, preto sa rozhodla navštíviť lekára. Po rade vyšetrení, ktoré absolvovala, prišla zdrvujúca správa. Lekári jej oznámili, že má rakovinu rozvinutú do veľmi pokročilého štádiá a, žiaľ, neostáva jej veľa času. Mahtab preto okamžite začala konať, aby zabezpečila šťastie svojej milovanej rodine aj po jej smrti.

 

Chorá a zúfalá žena sa rozhodla presvedčiť manžela, aby sa s ňou rozviedol a následne si vzal za ženu jej dobrú priateľku a to ešte počas jej života. Tvrdila, že bude príkladnou matkou a dobrou partnerkou jej mužovi. Ten sa zozačiatku veľmi zdráhal, nápad sa mu nepozdával a rozhodne sa v takejto situácii nechcel ženiť. Nakoniec však na to pristal v záujme pokoja svojej ťažko chorej lásky. Vtedy ale nastal zvrat.

 

Mahtabin manžel si podľa prianí svojej ženy vzal jej priateľku,  ktorá už medzičasom otehotnela. Potom však prišlo veľké prekvapenie. Lekári rodine oznámili, že zle stanovili diagnózu a Mahtab nezomiera.

 

Oklamaná pacientka okamžite chcela svojho milovaného späť, no s tým nesúhlasil ani on, ani jeho nová žena. Navrhoval, že sa postará o obe dámy a budú žiť spolu v súlade s Islamským zákonom, ktorý mnohoženstvo povoľuje. Mahtab však nesúhlasila a obrátila sa na právnikov.

 

Prípad sa dostal pred súd. Sporom sa zaoberal vychýrený sudca, ktorý sa špecializuje na komplikované rodinné prípady. Riešil už mnohé kuriózne situácie, no s takýmto niečím sa počas svoje kariéry ešte nestretol. Vyžiadal si preto viac času, aby mohol o najvhodnejšom riešení dobre porozmýšľať.

 

Hoci Mahtab chcela svojmu manželovi a deťom dobre, momentálne zrejme ťahá za kratší koniec.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies