FOTO Lekári v Johannesburgu riešili bizarný prípad: O pomoc ich požiadal muž, ktorý mal v tvári zapichnutý desaťcentimetrový nôž!

NETKY.SK • 25 September 2018, 11:38 • 2 min
FOTO Lekári v Johannesburgu riešili bizarný prípad: O pomoc ich požiadal muž, ktorý mal v tvári zapichnutý desaťcentimetrový nôž!

Bitka skupinky podgurážených mladíkov v Johannesburgu dopadla katastrofou.

slovakia

left justify in out

Posedávanie v bare a popíjanie alkoholu je mimoriadne obľúbená aktivita najmä mladých ľudí. Nie vždy ale dopadne tým, že sa po dvoch pivách  pekne rozlúčia a v pokoji odídu domov. V Juhoafrickej republike sa odohral incident, ktorý mal od podobného scenára veľmi ďaleko.

 

Skupinka mladých mužov potužených alkoholom sa nepohodla a svoje konflikty si chceli vybaviť „ručne-stručne“. Istý 25-ročný Juhoafričan si v tomto spore chcel zastať svojho kamaráta, a to i napriek skutočnosti, že videl, ako jeho oponent vytiahol nôž. Nedopadlo to však pre neho dobre. Nôž s desaťcentimetrovou čepeľou skončil priamo v jeho tvári!

 

Pod vplyvom alkoholu mladík zrejme nevyhodnotil situáciu ako život ohrozujúcu, preto sa rozhodol, že si takto radšej pôjde domov zdriemnuť. Lekárov vyhľadal až počas nasledujúceho dňa, pričom sa sťažoval len na bolesť hlavy pri pohybe ľavým okom.

 

Lekári si takmer štyri dni lámali hlavy tým, ako čepeľ vytiahnuť bez toho, aby došlo k trvalému poškodeniu zraku u pacienta. Nakoniec sa im operačný zákrok úspešne podaril a muž ostal bez následkov. Po zákroku sa rozhodol apelovať na ľudí, aby sa zbytočne nehrali na hrdinov a hlavne, aby pri sebe nenosili nože ani iné zbrane.

 

Fotografie z desivého incidentu uverejnil portál The Sun.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona