Lekári pomaly a opatrne prebúdzajú Schumachera z kómy

NETKY.SK • 14 Február 2014, 08:20 • 2 min
Lekári pomaly a opatrne prebúdzajú Schumachera z kómy

GRENOBLE - Lekári v nemocnici v Grenobli naďalej veľmi pomaly a opatrne prebúdzajú sedemnásobného majstra sveta formuly 1 Michaela Schumachera z umelého spánku. Po dvoch týždňoch mlčania to oznámila manažérka legendárneho Nemca Sabine Kehmová.

slovakia

left justify in out

Nepotvrdila však informácie denníka Bild, že Schumacher dostal v minulých dňoch zápal pľúc. "Nebudeme komentovať špekulácie," uviedla manažérka.

Podľa Kehmovej môže prebúdzanie trvať ešte veľmi dlho. Schumacherova rodina nechce naďalej diskutovať o lekárskych detailoch liečby pre ochranu súkromia. Pred dvoma týždňami Kehmová hovorila len o znižovaní sedatív, vďaka čomu by sa malo začať s prebúdzaním z umelého spánku.

 
"Schumi" v nedeľu 29. decembra pri lyžovačke vo francúzskom stredisku Méribel narazil hlavou do skaly a odvtedy ho lekári v nemocnici v Grenobli po dvoch operáciách mozgu udržovali v umelom spánku. Informácie zverejnil web Sky Sports. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies