Lekár odsúdený za zabitie Michaela Jacksona sa možno už čoskoro ocitne na slobode

NETKY.SK • 26 Október 2013, 06:23 • 2 min
Lekár odsúdený za zabitie Michaela Jacksona sa možno už čoskoro ocitne na slobode

LOS ANGELES - Kardiológ Conrad Murray, niekdajší osobný lekár speváka Michaela Jacksona, ktorého v novembri 2011 odsúdili za umelcovo zabitie z nedbalosti na štyri roky väzenia, by sa už čoskoro mohol dostať na slobodu.

slovakia

left justify in out

Ako informovala tlačovú agentúru DPA jeho advokátka Valerie Wassová, 60-ročný lekár si odsedel alikvotnú časť trestu a za dobré správanie by ho mohli predčasne prepustiť z väzby v Los Angeles. Zatiaľ nie je jasné, kedy by k tomu mohlo dôjsť.  Podľa rovnakého zdroja sa odsúdený za predávkovanie propofolom, ktoré sa Jacksonovi stalo osudným, chystá napadnúť predmetný verdikt justície na súdnej inštancii vyššieho stupňa. Navyše by rád pokračoval vo svojej praxi, čo momentálne nemôže, pretože mu americké úrady odňali licenciu.

Michael Jackson, ktorého magazín Forbes označil v týchto dňoch za najlepšie zarábajúcu nežijúcu celebritu uplynulého roka, zomrel 25. júna 2009 v prenajatej rezidencii Holmby Hills v Los Angeles vo veku 50 rokov na zlyhanie srdca.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies