Leicester zakopol s WBA, Ranieri: Lopta nie a nie nájsť si cestu do brány

NETKY.SK • 2 Marec 2016, 09:57 • 2 min
Leicester zakopol s WBA, Ranieri: Lopta nie a nie nájsť si cestu do brány

LONDÝN - Futbalisti Leicestru City utŕžili nečakanú ranu na ceste za ziskom ich historického titulu v anglickej Premier League.

slovakia

left justify in out

"Líšky" v utorok doma iba remizovali 2:2 s West Bromwichom Albion a ponúkli šancu Tottenhamu Hotspur bodovo sa na nich dotiahnuť v prípade víťazstva nad West Hamom United.

 

"Niekedy lopta nie a nie nájsť si cestu do brány. S výkonom mužstva však musím vysloviť spokojnosť. Nespanikárili sme po prvom inkasovanom góle. Myslím si, že sme hrali podstatne lepšie ako proti Norwichu City. Od hráčov žiadam, aby sa v každom zápase snažili dostávať do šancí. Dnes to v ofenzíve nebol náš deň, ale skôr či neskôr prídu aj góly," vyhlásil kormidelník Leicesteru Claudio Ranieri, ktorý vlani sa zachraňujúce mužstvo "prerobil" na tohtosezónneho kandidáta na titul.

 

Ranieriho náprotivok Tony Pulis bol spokojný nielen s hrou svojho mužstva, ale aj so ziskom bodu. "Krok za krokom sa blížime k méte 40 bodov, ktorá by mala stačiť na záchranu. Získali sme veľmi cenný bod s lídrom súťaže, ktorý je právom tam, kde sa nachádza. Prajem Leicesteru, aby sa na konci sezóny tešil z titulu," vyhlásil Pulis, ktorého tímu patrí 13. priečka v tabuľke s 12-bodovým odstupom od pásma zostupu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies