Leicester v Lige majstrov ešte neinkasoval, utvoril rekord

NETKY.SK • 3 November 2016, 12:25 • 2 min
Leicester v Lige majstrov ešte neinkasoval, utvoril rekord

KODAŇ - Hráči úradujúceho anglického šampióna Leicester City si v pozícii nováčikov futbalovej Ligy majstrov počínajú nad očakávania a v súvislosti s defenzívou utvorili rekord. Sú prvým tímom v histórii, ktorý neinkasoval v žiadnom zo svojich úvodných štyroch vystúpení v tejto súťaži. Informovalo o tom štatistické twitterové konto OptaJoe.

slovakia

left justify in out

Leicester v stredu v G-skupine remizoval v rámci 4. kola skupinovej fázy na ihrisku dánskeho FC Kodaň. Predtým vybojoval tri víťazstvá a s 10 bodmi je lídrom "géčka"; nasledujú FC Porto (7 b.), Kodaň (5 b.) a Club Bruggy (0 b.).

"Domáci začali dobre, to sme očakávali. My sme sa zlepšili po zmene strán. Získali sme cenný bod na ihrisku kvalitného protivníka, takže som spokojný," uviedol po zápase tréner "líšok" Claudio Ranieri, citovalo ho verifikované twitterové konto LM.

Jediným iným mužstvom, ktoré ešte v skupinovej fáze aktuálnej edície neinkasovalo, je líder H-skupiny FC Sevilla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona