Leicester s istotou účasti v skupinovej fáze LM

NETKY.SK • 20 Apríl 2016, 12:02 • 2 min
Leicester s istotou účasti v skupinovej fáze LM

NYON - Líder anglickej futbalovej Premier League Leicester City je šiestym klubom s istotou účasti v skupinovej fáze Ligy majstrov 2016/2017.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom oficiálna stránka Európskej futbalovej únie (UEFA). Ďalšími piatimi tímami sú španielske FC Barcelona a Atlético Madrid, nemeckí zástupcovia Bayern Mníchov a Borussia Dortmund a francúzsky Paríž Saint-Germain.

 

Vedúci tím Premier League už v tejto sezóne nemôže klesnúť nižšie než na tretiu pozíciu, pre "líšky" to bude v budúcej sezóne premiéra medzi európskou elitou. Ak Leicester získa anglický titul, bude pred žrebom skupinovej fázy LM 2016/2017 figurovať v I. výkonnostnom koši spoločne so šampiónmi Španielska, Nemecka, Talianska, Francúzska, Portugalska, Ruska a úradujúcim víťazom európskeho klubového pohára číslo jeden.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies