Leicester loví v Lisabone, na lane má kanoniera Slimaniho

NETKY.SK • 31 August 2016, 13:00 • 2 min
Leicester loví v Lisabone, na lane má kanoniera Slimaniho

LEICESTER - Úradujúci anglický futbalový majster Leicester City je blízko k angažovaniu alžírskeho kanoniera Islama Slimaniho zo Sportingu Lisabon.

slovakia

left justify in out

Obe zainteresované strany sa dohodli na odstupnom vo výške 35 miliónov eur, referuje o tom web espnfc.com s odvolaním sa na zdroj blízky tomuto portugalskému klubu. Dvadsaťosemročný útočník Slimani obsadil s 27 gólmi a 54 bodmi 7. miesto v poradí o Zlatú kopačku pre najlepšieho ligového kanoniera pôsobiaceho v Európe v sezóne 2015/2016; predstihli ho len Luis Suárez, Gonzalo Higuaín, Cristiano Ronaldo, Jonas, Robert Lewandowski a Zlatan Ibrahimovič. Až za Slimanim skončili v tomto hodnotení Lionel Messi, Harry Kane, Karim Benzema, Sergio Agüero, Neymar či Jamie Vardy.

"Líšky" z Leicestru chceli zo Sportingu získať aj 27-ročného stredopoliara Adriena Silvu, v tomto prípade však zrejme neuspejú. Podľa vyjadrenia otca tohto portugalského reprezentanta položili na stôl 30 miliónov eur, Sporting však v pondelkovom vyhlásení uviedol nasledovné: "Hráč predĺžil s klubom kontrakt vo februári 2016 za takých podmienok, že je zrejmé jeho zotrvanie v Sportingu až do konca kariéry."


kl



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies