Leicester City zmeškal registráciu Adriena Silvu o neuveriteľných štrnásť sekúnd!

NETKY.SK • 6 September 2017, 14:23 • 2 min
Leicester City zmeškal registráciu Adriena Silvu o neuveriteľných štrnásť sekúnd!

Leicester - Anglický futbalový klub Leicester City zmeškal registráciu Adriena Silvu o štrnásť sekúnd. Portugalského stredopoliara angažoval zo Sportingu Lisabon za 22 miliónov libier, zmluvu však dokončoval blízko prestupovej uzávierky 31. augusta a papiere neodovzdal načas.

slovakia

left justify in out

Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) rozhodla, že Silva nesmie nastúpiť za Leicester do januára. "Prestup je skompletizovaný. Dúfame, že Leicester preňho nájde riešenie," citovala stránka BBC prezidenta Sportingu Bruna de Carvalha.

 

"Líšky" tak musia hradiť mzdu stredopoliara a opätovne sa pokúsiť o jeho registráciu po novom roku. Klub sa snaží odvolať a podľa hovorcu skúma všetky možnosti: "Spolupracujeme s Adrienom aj Sportingom Lisabon, aby sme prekonali sporné body."

 

Dvadsaťosemročný Silva je odchovanec akadémie Sportingu, hosťoval v Maccabi Haifa a Academice Coimbra. Na konte má dvadsať štartov v portugalskom drese a zúčastnil sa na víťaznom EURO 2016.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies