Leicester City predložil ponuku legendárnemu Ronaldinhovi

NETKY.SK • 4 Február 2016, 18:22 • 2 min
Leicester City predložil ponuku legendárnemu Ronaldinhovi

LEICESTER – Čierny kôň aktuálnej sezóny Premier League Leicester City predložil ponuku legendárnemu Brazílčanovi Ronaldinhovi.

slovakia

left justify in out

Anglický klub Leicester City počas januárového prestupového obdobia posilnili hráči ako Demarai Gray či Daniel Amartey. Klubu sa taktiež podarilo udržať obe svoje najväčšie hviezdy – Jamieho Vardyho a Riyada Mahreza.

Podľa správ denníka Mundo Deportivo sa však Leicester pokúsil získať legendárneho Ronaldinha. Tridsaťpäťročný futbalista však ponuku odmietol a to aj napriek tomu, že po odchode z Fluminense je voľným hráčom. Brazílčan podľa správ čaká na lukratívnu ponuku z Číny.

 



V anglickej Premier League zostáva do konca sezóny 2015/16 odohrať už len 14 kôl a aktuálne Leicester City vedie tabuľku s náskokom troch bodov pred Manchestrom City. Práve tento súper však vyzve lídra už v najbližšom kole na Etihad Stadium.

 

V zostávajúcich kolách čakajú Leicester ešte okrem Manchestru City ďalší silný súperi. Už v 26.kole (14. februára) sa predstaví na ihrisku Arsenalu, v 36. kole (30. apríla) na ihrisku Manchestru United a v poslednom 38. kole (15. mája) na ihrisku Chelsea.

 

Napriek ťažkému žrebu má Leicester City veľkú šancu na zisk majstrovského titulu, ktorá sa už nemusí tak skoro zopakovať. Vidieť v útoku Vardyho s Ronaldinhom by už bola iba čerešnička na torte.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies