Leicester City má záujem o Ahmeda Musu z CSKA Moskva

NETKY.SK • 27 Január 2016, 10:03 • 2 min
Leicester City má záujem o Ahmeda Musu z CSKA Moskva

LEICESTER - Aktuálny líder najvyššej anglickej futbalovej súťaže Leicester City sa po možných posilách obzerá aj na ruskom trhu. Podľa denníka Leicester Mercury majú "líšky" záujem o angažovanie nigérijského útočníka CSKA Moskva Ahmeda Musu.

slovakia

left justify in out

Podľa uvedeného zdroja Leicester za neobyčajne rýchleho hráča navrhuje zaplatiť odstupné vo výške 15 miliónov libier. Dvadsaťtriročný Musa, ktorý patril k svetlým zjavom na MS 2014 v Brazílii, odohral v tejto sezóne v drese Moskovčanov 18 ligových duelov, zaznamenal šesť gólov a jednu asistenciu. Ďalšie štyri zásahy pridal v Lige majstrov.

 

Musa má údajne v súčasnej zmluve zakotvenú klauzulu o odstupnom 22,8 milióna libier, ale CSKA by sa údajne uspokojil aj s 19 miliónmi. Ak by sa Leicester rozhodol zložiť uvedenú sumu, bol by to transferový klubový rekord.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies