Leicester chcel angažovať Prandelliho, ten ponuku odmietol

NETKY.SK • 20 Marec 2017, 08:37 • 2 min
Leicester chcel angažovať Prandelliho, ten ponuku odmietol

TURÍN - Niekdajší tréner Valencie či talianskej futbalovej reprezentácie Cesare Prandelli uviedol, že odmietol ponuku nahradiť krajana Claudia Ranieriho na poste trénera anglického šampióna FC Leicester City.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatdeväťročný Prandelli o tom podľa portálu football-italia.net informoval v rozhovore pre francúzsku televíziu SFR Sport.

"Nemohol som tam ísť, keď som videl ako zaobchádzali s Ranierim," povedal Prandelli. "Dosiahol niečo mimoriadne, čo sa nedá zopakovať," dodal rodák z mestečka Orzinuovi v Lombardsku.

Leicester City vo februári rozviazal spoluprácu s trénerom Claudiom Ranierim, ktorý ho v uplynulej sezóne doviedol k senzačnému titulu anglického futbalového šampióna. "Vedenie klubu cíti, že výmena kormidelníka, akokoľvek bude bolestivá, je nevyhnutná," uviedli vtedy predstavitelia Leicestere vo vyhlásení. Ranieri v januári získal prestížne ocenenie tréner roka 2016 podľa Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA). Na lavičku Leicestru si sadol skúsený 65-ročný kouč v júli 2015. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies