Leicester bude v Lige majstrov, má už istú účasť v play-off

NETKY.SK • 11 Apríl 2016, 09:04 • 2 min
Leicester bude v Lige majstrov, má už istú účasť v play-off

LONDÝN - Futbalisti lídra najvyššej anglickej súťaže Leicester City si päť kôl pred koncom Premier League zabezpečili účasť v Lige majstrov 2016/2017.

slovakia

left justify in out

Pre "líšky" to bude premiéra medzi európskou elitou. Definitívu dala večerná prehra Manchestru United na pôde Tottenham Hotspur (0:3). Leicester už v tejto sezóne nemôže klesnúť nižšie než na štvrtú pozíciu Premier League a má tak istú účasť v play-off o postup do skupinovej fázy. S pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou však Leicester skončí medzi najlepšími tromi mužstvami anglickej ligovej súťaže a prenikne priamo do hlavnej fázy LM.

 

Ak Leicester získa anglický titul, bude pred žrebom skupinovej fázy LM 2016/2017 figurovať v I. výkonnostnom koši spoločne so šampiónmi Španielska, Nemecka, Talianska, Francúzska, Portugalska, Ruska a úradujúcim víťazom európskeho klubového pohára číslo jeden.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies