Lehmann: Bayern by v Anglicku nedominoval, hrá nudne

NETKY.SK • 10 Marec 2014, 16:28 • 2 min
Lehmann: Bayern by v Anglicku nedominoval, hrá nudne

MNÍCHOV - Bývalý brankár nemeckej reprezentácie a Arsenalu Londýn zhodnotil tohtosezónne vystúpenia Bavorov v I. bundeslige.

slovakia

left justify in out

Bývalý brankár futbalového klubu Arsenal Londýn Jens Lehmann je presvedčený, že nemecký suverén sezóny FC Bayern Mníchov by v najvyššej anglickej ligovej súťaži Premier League nebol dominantným tímom. Bavori v rámci súťažného ročníka 2013/2014 I. bundesligy ešte neprehrali. Na svojom konte majú 22 víťazstiev a dve remízy so skóre 72:11, pred druhou Borussiou Dortmund majú desať kôl pred koncom 20-bodový náskok. V uplynulej sezóne získal FC Bayern cenné treble - triumfoval v domácej ligovej súťaži, Lige majstrov i národnom pohári.

 

"V bundeslige nemajú proti sebe výrazne silné tímy. Ligoví súperi Bayernu nevedia, ako proti nemu hrať. Nevedia ani to, o čo by sa mali pokúsiť," citoval 44-ročného rodáka z Essenu portál soccertransfers.net. "Ak by Mníchovčania boli súčasťou anglickej ligy, určite by v tejto fáze sezóny mali na konte aj prehry. Pokiaľ ide o kvalitu, Premier League je na vyššej úrovni, aj keď už nie je na úplnom vrchole," vyhlásil bývalý gólman Stuttgartu, Dortmundu či Schalke a dodal: "Sledovať výkony Bayernu je trochu nuda. Pomaly idú dopredu, postupujú krok po kroku. Vo finálnej fáze si potom zásluhou kvalitných hráčov dokážu vypracovať príležitosti." 

Futbalisti Bayernu odohrajú v utorok v rámci Ligy majstrov 2013/2014 osemfinálovú odvetu proti londýnskemu Arsenalu v domácej Allianz Arene. Bližšie k postupu medzi najlepších osem mužstiev Európy sú po úvodnom meraní síl Bavori, ktorí v Londýne zvíťazili 2:0 gólmi Toniho Kroosa a Thomasa Müllera. "Stále jestvuje šanca, i keď Bayern sa poučil z uplynulých rokov a vie, že ho čaká náročný protivník," uzavrel Jens Lehmann. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies