Lego vytvorí sadu stavebnice venovanú Simpsonovcom

NETKY.SK • 5 August 2013, 17:42 • 2 min
Lego vytvorí sadu stavebnice venovanú Simpsonovcom

KODAŇ - Chcete postaviť Homerovi nový dom alebo vyskúšať Marge nový účes? Dánska hračkárska spoločnosť Lego dnes potvrdila, že v roku 2014 začne predávať novú špeciálnu súpravu stavebnice na tému "Simpsonovci", rodiny celosvetovo známej z amerického kresleného televízneho seriálu. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Hovorca Lega Roar Rude Trangbaek neposkytol ďalšie podrobnosti o tom, ktoré postavy bude stavebnica obsahovať. Spoločnosť však podľa jeho slov dúfa, že sa "bude páčiť fanúšikom rodiny Simpsonovcov".

Súkromná dánska spoločnosť Lego zaznamenala v posledných rokoch prudký nárast predaja po tom, čo začala vyrábať súpravy vychádzajúce z obľúbených filmov a televíznych seriálov ako Hviezdne vojny či Ninjago (Nindžova cesta).

Seriál Simpsonovci sa vysiela už 24 sezón a stal sa najdlhšie vysielaným americkým sitkomom, najdlhšie vysielaným americkým animovaným programom a kultúrnym fenoménom, kvôli ktorému zriadili univerzity špeciálne študijné kurzy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona