Legia Varšava prehrala v Gdaňsku, o titule môže rozhodnúť v nedeľu

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 08:13 • 2 min
Legia Varšava prehrala v Gdaňsku, o titule môže rozhodnúť v nedeľu

VARŠAVA - Futbalisti Legie Varšava bez slovenského reprezentanta Ondreja Dudu na súpiske prehrali v stredajšom zápase 36. kola poľskej Ekstraklasy s domácou Lechiou Gdaňsk 0:2 a nezískali v predstihu majstrovský titul.

slovakia

left justify in out

Legia figuruje pred posledným kolom na čele tabuľky pred Piastom Gliwice, ktorý vyhral nad Ruchom Chorzów 3:0. Oba tímy majú rovnaký počet bodov, v prospech Legie hrá lepšie postavenie v tabuľke po základnej časti. V nedeľu jej stačí doma zvíťaziť nad Pogoňom Štetín a bude šampiónom bez ohľadu na výsledok Piastu.

 

V drese Cracovie Krakov strelil gól z pozície striedajúceho žolíka útočník Tomáš Vestenický, no jeho tím prehral s Pogoňom Štetín 2:3.

 

Výsledky - 36. kolo - skupina o titul:

Lechia Gdaňsk - Legia Varšava 2:0 /Haraslín (Lechia) od 84. min/, Pogoň Štetín - Cracovia Krakov 3:2 /Vestenický od 61. min + gól, Jendrišek (obaja Cracovia) do 90. min/, Ruch Chorzów - Piast Gliwice 0:3 /Bukata (Piast) celý zápas/, Zaglebie Lubin - Lech Poznaň 3:0 /Polaček a Guldan (obaja Lubin) celý zápas/

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies