Legendy v Myjave pri príležitosti "zlatých" ME v Belehrade

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 18:33 • 2 min
Legendy v Myjave pri príležitosti "zlatých" ME v Belehrade

BRATISLAVA - Štadión v Myjave privíta v sobotu 21. mája futbalové legendy. Tie na "kopanice" zavítajú v rámci exhibičného zápasu Slovensko - Česko usporadúvaného pri príležitosti 40. výročia finálového zápasu majstrovstiev Európy 1976 v Belehrade, kde bývalé Československo získalo zlaté medaily. Podujatie organizujú Asociácia profesionálnych futbalistov Slovenska, hráčov nad 35 rokov - Masters a Asociácia bývalých profesionálnych futbalových hráčov Českej republiky. Začiatok duelu je naplánovaný na 20.00 h. Informuje oficiálna internetová stránka myjavského klubu.

slovakia

left justify in out

V zostave Slovenska, ktoré povedie tréner Ján Kocian, figurujú napríklad Miroslav Karhan, Vratislav Greško, Vladimír Kinder, Samuel Slovák, Igor Bališ, Vladimír Janočko, Marek Mintál či Szilárd Németh. Za Česko pod taktovkou Patrika Bergera nastúpia o. i. Luboš Kubík, Marek Jankulovski, Tomáš Ujfaluši, Jiří Novotný, Zdeněk Grygera či Jiří Jarošík.


Medzi hosťami by na podujatí mali byť prítomní Jozef Vengloš, Ivo Viktor, Karol Dobiaš, Antonín Panenka, Ján Pivarník, Ladislav Jurkemik, Jozef Móder, Zdeněk Nehoda, Ján Švehlík, Jozef Čapkovič, Alexander Vencel, Pavol Michalík, Dušan Galis, Pavol Biroš, Peter Herda, František Štambachr, Vojtech Varadín i synovia Václava Ježka a Františka Veselého.


Brány areálu štadióna sa otvoria 21. mája o 18.00 h a pre deti bude pripravený veľký detský sektor s atrakciami. O 18.30 h sa začne autogramiáda knihy "Zlatý Belehrad 1976" a o 19.30 h sa už bude konať program priamo na ihrisku. Súťažami a speváckym vystúpením bude vyplnená aj polčasová prestávka a celé podujatie vyvrcholí záverečným ohňostrojom," informuje myjavský klubový web s tým, že moderátorom podujatia je Slávo Jurko a v programe vystúpi aj speváčka Emma Drobná.


Vstupenky na zápas si záujemcovia môžu kúpiť od 9. mája v sieti Ticketportal. Diváci do 15 rokov, ženy, držitelia preukazov ZŤP, ZŤP/S a dôchodcovia nad 65 rokov zaplatia 1 euro, ostatní návštevníci 3 eurá. "K dispozícií budú voľné miesta na B a C-tribúne, hlavná A-tribúna je rezervovaná pre pozvaných hostí. Kontrola vstupeniek sa vykoná až pri vstupoch na tribúny (koncert, zápas), inak bude areál štadióna Spartaka Myjava prístupný záujemcom bezplatne. Ďalšie informácie sú uvedené na stránke https://www.belehrad76.sk/," uvádza web Spartaka Myjava.

Zostavy (zdroj: spartakmyjava.sk):

SLOVENSKO: Martin Lipčák, Pavol Kamesch, Kamil Čontofalský - Vratislav Greško, Vladimír Kinder, Martin Ševela, Jozef Valachovič, Martin Poljovka, Radoslav Zabavník, Vladimír Labant, Samuel Slovák, Miroslav Karhan, Igor Bališ, Vladislav Zvara, Zdeno Štrba, Rastislav Michalík, Vladimír Janočko, Miroslav Sovič, Marek Mintál, Marek Ujlaky, Szilárd Németh, Martin Fabuš


Realizačný tím:
Tréner: Ján Kocian
Asistenti trénera: Ľubomír Moravčík, Marián Zeman
Vedúci tímu: Peter Ďuriš

ČESKO: Radek Černý, Daniel Zítka - Martin Hyský, Tomáš Ujfaluši, Tomáš Hunal, Luboš Kubík, Milan Fukal, Jiří Novotný, Jiří Jarošík, Michal Horňák, Marek Jankulovski, David Jarolím, Martin Müller, Ivo Ulich, Zdeněk Grygera, Petr Gabriel, Roman Gibala, Miroslav Holeňák, Marek Kincl, Luděk Stracený, Luděk Zelenka


Realizačný tím:
Tréner: Patrik Berger
Asistenti trénera: Jan Fiala, Jaroslav Šilhavý
Vedúci tímu: Pavel Červený


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies