Legendy popu pokračujú tento piatok s Janou Kocianovou

NETKY.SK • 26 September 2012, 08:38 • 2 min
Legendy popu pokračujú tento piatok s Janou Kocianovou

Legendy popu pokračujú tento piatok s Janou Kocianovou - Celebrity Piatkový večer na Jednotke bude opäť venovaný najväčším slovenským a českým hitom. Nesmrteľné skladby najväčších legiend bude spievať mladšia generácia spevákov a hudobníkov.

slovakia

left justify in out

img

Piatkový večer na Jednotke bude opäť venovaný najväčším slovenským a českým hitom. Nesmrteľné skladby najväčších legiend bude spievať mladšia generácia spevákov a hudobníkov. Druhú časť tretej série programu Legendy popu budú naživo vysielať v piatok 28. septembra o 20:10 na Jednotke a hviezdou večera bude Jana Kocianová. Jej nezabudnuteľné hity prespievajú Katka Koščová (Pár nôt), Barbora Švidraňová (Nekonečná láska), Katarína Hasprová (Hádam, kadiaľ ísť), Mária Čírová (Sklíčka dávnych stretnutí), Monika Stanislavová (Zahoď starosti), Jitka Zelenková (Každý deň), Robo Opatovský a Ľubica Čekovská (Ruže pre mamu). Glosátormi piatkových Legiend popu budú Milan Lasica, Jozef Bednárik a Felix Slováček.
   V Legendách popu v minulosti venovali pozornosť hviezdam ako Marika Gombitová, Lucie Bílá, Karel Gott, Robo Grigorov, Vašo Patejdl, Miro Žbirka, Peter Nagy, Richard Müller, Karol Duchoň, Beáta Dubasová, Ján Lehotský, Pavol Hammel, skupiny Olympic, Elán a Tublatanka. V aktuálnej novej sérii už vzdala televízia hold skupine Lojzo, po Jane Kocianovej bude nasledovať Vidiek, Jiří Korn, Hana Zagorová, Helena Vondráčková, Jaro Filip, Waldemar Matuška a priestor dostanú aj nesmrteľné skladby Michala Davida či najväčšie vianočné hity. Druhého novembra odvysiela Jednotka špeciálny večer pre umelcov, ktorí už žiadnu ďalšiu pieseň nenaspievajú. Spomínať sa bude na Zoru Kolínsku, Evu Kostolányiovú či Michala Dočolomanského. Programom sprevádza dvojica Milan Zimnýkoval a Kristína Farkašová. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies