VIDEO Legendárny Ronaldinho je tiež len človek

NETKY.SK • 29 Jún 2015, 19:24 • 2 min
VIDEO Legendárny Ronaldinho je tiež len človek

RIO DE JANEIRO – Legendárny brazílsky futbalista Ronaldinho je okrem svojich fenomenálnych futbalových zručností známy aj svojou láskou k ženám. Tú nezaprel ani pred príchodom na istý rohovor.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný futbalista a milovník žien, známy aj pre Joga Bonito, bol prichytený šikovným kameramanom, ako zíza na prsia známej moderátorke Fox Sports.

Ronaldinho je v súčasnej dobe voľným hráčom, keďže pred niekoľkými týždňami opustil mexický klub Queretaro a užíva si dlhú dovolenku. Počas nej si však našiel čas na rozhovor, pred ktorým mu bola predstavená krásna Erika Fernández.

Po vrúcnom objatí však bývalý legendárny futbalista Barcelony nedokázal odtrhnúť oči od jej bujného výstrihu. To si samozrejme všimol šikovný kameraman brazílskej televízie a zábery obleteli celý svet.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies