Legendárny Raúl je šťastný, keď Barcelona vyhráva trofeje

NETKY.SK • 23 Január 2016, 17:00 • 2 min
Legendárny Raúl je šťastný, keď Barcelona vyhráva trofeje

MADRID – Bývalý legendárny útočník Realu Madrid Raúl sa objaví na titulke najbližšieho španielskeho vydania Vanity Fair. V rozhovere pre tento magazín prezradil, že je šťastný, keď FC Barcelona vyhráva tituly.

slovakia

left justify in out

Predmetom rozhovoru s 38-ročným majstrom sveta boli jeho ďalšie kroky, keďže skončil s futbalom. Raúl naposledy obliekal dres amerického tímu New York Cosmos.
 

Vo všeobecnosti sa očakávalo, že Raúl bude pôsobiť v štruktúrach Realu Madrid, ale bývalá klubová legenda tieto špekulácie odmietla so slovami, že on ani jeho rodina sa neponáhľajú s návratom do Španielska.

 

"Potrebujem čas. Môj život bol doteraz jasný, ale teraz musím popremýšľať, či mi chýba súťaženie. Mám projekt, ktorý sa týka môjho osobného rozvoja. Chcem sa naučiť všetko, čo obklopuje futbal, športový manažment a obchod. Teraz je ten správny čas, keď môžem robiť veci bez toho, aby som bol pod tlakom. Môžem sa v kľude rozhodnúť, čo sa mi páči a za pár rokov sa vrátiť do Madridu."

 

Očakáva sa, že Raúl prijme ponuku od vedenia La Ligy a bude v Amerike pôsobiť ako ambasádor španielskej ligy. Práve pri tejto téme však Raúl povedal niečo, čo by nitko nečakal. Bývalá opora Realu Madrid vyhlásila, že je rád, keď Barcelona vyhráva trofeje!
 

"Súperenie pomáha obom klubom. Barca by nebola tam kde je, bez Realu Madrid a naopak. Oba kluby sa navzájom potrebujú. Keď vyhrávajú trofeje v Európe, tak som z toho šťastný, pretože máme vo finále klub zo Španielska a nemám žiadne zábrany to povedať verejne. Prečo by som niekomu mal priať chorobu? To nie som ja."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies