Legendárny princ Pavel Trávníček prezradil, prečo skončil s herectvom

NETKY.SK • 3 Máj 2022, 17:18 • 2 min
Legendárny princ Pavel Trávníček prezradil, prečo skončil s herectvom

BRATISLAVA - Známy český herec mal v uplynulom období problémy pre vyšetrovanie obvinení z údajného sexuálneho obťažovania. Pre český portál Sedmička potvrdil, že skončil s herectvom a objasnil, čo plánuje ďalej robiť.

slovakia

left justify in out

Predstaviteľ princa z rozprávky Tri oriešky pre Popolušku (1973) uviedol, že ukončenie kariéry súviselo aj s pandémiou COVID-19. „Viete, celý život som tvrdo pracoval. Možno sa to nezdá, ale to máte samé zájazdy, návraty domov o tretej ráno a po pár hodinách spánku zase vstávanie do divadla na skúšku alebo dabing a večer zase divadlo,“ vyjadril sa. 

 

img

 

Uviedol, že po premiére muzikálu Zasněžená romance, ktorá sa konala v januári 2020 sa začali prejavovať pandemické obmedzenia a ľudia prestali chodiť do divadla. Nasledovali zákaz pre kultúrne akcie a potom lockdown.

 

„Povedal som si, prečo sa stále niekam ponáhľam. Mal som 70 rokov a čo som chcel, to som si splnil. Nechám si len dabing pre radosť, prípadne nejakú občasnú akciu, keď bude záujem, ale inak som hranie zavesil na kliniec a užívam si voľný čas,“ vyhlásil rodák z mesta Konice. 

 

Prečítajte si tiež: Zomrel známy český sexuológ Radim Uzel

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies