Legendárny Petr Kníže by mohol zamieriť do RFA

NETKY.SK • 11 Júl 2022, 10:17 • 2 min
Legendárny Petr Kníže by mohol zamieriť do RFA

Na domácej MMA scéne sa schyľuje k ďalšiemu zaujímavému prestupu. Rady bojovníkov v organizácii Real Fight Arena by mohol doplniť skúsený Petr „Monster“ Kníže, ktorého sme naposledy videli bojovať v Oktagone MMA.

slovakia

left justify in out

Monstera sme videli v akcii v Ostrave, kde v titulovom zápase podľahol Davidovi Kozmovi. RFA na sociálnych sieťach zverejnila fotku so siluetou, ktorá nápadne pripomína českého veterána. Identitu tajomnej postavy by sme sa mali dozvedieť zajtra.

 

img

 

Kníže sa po poslednej prehre nechal počuť, že si bude musieť svoju budúcnosť premyslieť. V Oktagone by sa v prípade titulových ambícií musel prebíjať cez niekoľko dravých súperov, zatiaľ čo v RFA si môže cestu nastaviť trochu inak, navyše za viac peňazí. V minulosti sa pre server kaocko.cz nechal počuť, že ponuka od RFA sa od tej z Oktagonu značne líši.

 

„Ponuka prišla a bola finančne diametrálne odlišná. To sa nedá porovnať. V RFA je taktiež možnosť bojovať o titul, organizácia síce ešte nemá také meno, ale finančné podmienky sú tam úplne iné.“

 

 

„V hlave plány mám. Sú dve možnosti. Úprimne povedané, nechce sa mi vyhrať dva zápasy a potom ísť do odvety s Kozmom. Musím si to ešte premyslieť. Pre mňa je zaujímavé bojovať o titul, otázkou však je, ako k tomu pristúpi druhá strana. Logicky mi tam vychádza Veličkovič, s ktorým by som mal ísť. Nemám toľko času tomu obetovať. A mať tri zápasy, to je skoro rok a pol alebo dva, to je pre mňa nemysliteľné, mám rodinu, gym,“ vyjadril sa tesne po zápase s Kozmom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona