Legendárny Mirko CroCop Filipovic chce späť do ringu, ale iba proti Fedorovi Emelianenkovi

NETKY.SK • 3 Apríl 2017, 09:45 • 2 min
Legendárny Mirko CroCop Filipovic chce späť do ringu, ale iba proti Fedorovi Emelianenkovi

Legendárny Mirko"Cro Cop"Filipovic by sa rád vrátil do ringu, ale iba proti Fedorovi Emelianenkovi. Filipovic pri ukončení aktívnej kariéry povedal, že do ringu by sa ešte určite vrátil v rámci jedného rozlúčkového zápasu. Podľa všetkého by tak rád spravil keby v tom zápase mal za súpera Emelianenka.

slovakia

left justify in out

Filipovic zavesil rukavice na klinec koncom minulého roka keď vyhral bezváhový turnaj organizácie Rizin FF. Vyhrať sa mu podarilo vo veľkom štýle keď vo všetkých troch zápasoch ukončil svojich súperov pred časovým limitom. V prvom zápase porazil minuloročného víťaza Muhammada Lawalla v druhom kole na TKO. V druhom zápase porazil Kaida Hoovelsona na KO a vo finále Amira Aliakbariho na KO. Krajšie ukončenie kariéry si nikto ani nemôže priať.

 

Vtedy povedal iba toľko, že na jeden prestížny rozlúčkový zápas by sa ešte do ringu určite vrátil pred definitívnym ukončením svojej kariéry. Pred pár dňami ale zavesil na svoj oficiálni profil na facebooku túto správu: "Kto by chcel vidieť môj rozlúčkový zápas proti Fedorovi? Len či sa Fedor odváži...."

 

Dvojica už jeden zápas proti sebe mala v roku 2005 na Pride Conflict 2005, bol to zápas o titulový pás v ťažkej váhe. Už vtedy to bol veľmi očakávaný zápas, vyhral Emelianenko na body. Neskôr tento zápas vyhlásili za najlepší v tom roku. Správa na Facebooku bola asi malá provokácia zo strany Chorváta, či sa jej Emelianenko chytí uvidíme. Ale jedno je isté organizátori Rizinu milujú takéto "old school" zápasy tak sa toho určite ujmú a budú chcieť tento zápas zrealizovať.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona